webendres blog, blogger - internetes napló

shaman

  siker,pénz,tőzsde,zen,iaido,sámánizmus,fotó,haiku

Naptár 2006. Szeptember 19.
« AugusztusOktóber »
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
< 2005 2006. Szeptember 2007 >
A blogon Keresés
Időjárás
időjárás
Blog
Marketing
Utolsó bejegyzés: 2006.09.19. 01:05
Megtekintve: 5844
Komment (hozzászólás): 0
Blog TOP 20
1. Professional pro Blog 1528048
2. Playboys Blog 784417
3. Kárpátia Blog 266044
4. Balázs Pali Blog 221157
5. Márti Blog 201372
6. Kakashi Blog 169245
7. Krinya Blog 151467
8. Ismerős Arcok Blog 148981
9. Szabó Dávid Blog 118246
10. Edda Művek Blog 115835
11. Pokémon Go Blog 115314
12. Ossián Blog 113078
13. Leona Blog 106018
14. Chrys Blog 90819
15. Republic együttes Blog 86953
16. Bikini együttes Blog 83361
17. Kenny Blog 78690
18. kinga Blog 70208
19. Hello Blog 66781
20. Bon Jovi Blog 66301
 2006. Szeptember 19. 01:05  Marketing
Megtekintve 5844 .

Marketing

Hálózati Marketing a Jövője
Altal Nichols

forras: http://www.mlm.com
translated by sei

Mát hálózati marketing egy gyakran félreértenek-e és megrágalmaz 60 éves ipart. is egy igazi magas növekedés ipar és egy hogy vonzott szakembereket nagy számokban. Az' S ma, de mi akarat a jövő úgy nézel ki mint? Kút, don't egy kristály labda, de alapozott-e jelenlegi irányul, technológiai jóslások, és talán egy kis a tulajdonom kreatív engedély, itt van-e hálózati marketing a jövőjének egy látása.

Húzol a garázsba az új Nexxus, amelyik át megvásároltál a Virtuális Bevásárló Hálózaton, egy hálózati marketing társaság. A kerületed biztonság rendszer, legkésőbb technológia Kvantum Biztonságból (másik hálózat marketing társaság) fordulatok közben a külső és belső fények. Egyszer a házon belül, első számla tel-emailezel üzeneteket (egy összeállítás -ból e betűfelad, telefon üzenet, hang felad, és szabályos felad), az MicroSoph Internet üzenő központosítasz (birtokolt mellett a AnWeigh testület legnagyobb hálózati marketing társaság múlva a világ). Ott találsz több üzenetet barátokból, családi tagok, és természetesen mind az összes az üzleti üzeneteid. Mint egy hálózat piac múlva az 21st évszázad, te megbízik teljesen az Interneten alaknak az üzleted.

Egy fantázia hálózati marketing kilátása? Talán, de talán nem túl távoli távoli. Alapozott számítástechnikai technológia a növekedésén és növekedések az Internet a használatában, 2010 évre számítógépek lesznek mint mindennapi hely mint telefonál és mindenki aki Miatt neki van egy számítástechnikai akaratot légy "hullámlovagol a háló." a természetes hálózat az Internet képessége, a párja hálózati marketinggel van-e tökéletes. Mi jobb út alaknak hálózatok akkor egy hálózaton. Ebben az ezredfordulóban, az erős akarat nem hosszabb mennek gazdagba, a híres, vagy azokkal az információval, de inkább azoknak akinek legnagyobb hálózataik.

Hiszek hogy az erejével az Internet az erejével egyesített hálózati marketingnek, meg fogunk vásárolni közel minden hálózati marketing társaságokból. Minden dolog lesz elérhető virtuális fakalapács érted kilátásnak és megvásárolnak.

Helyett lemenő helyi élelmiszer-áruháznak, akarsz csap az Internetbe és bevásárolnak egy virtuális készletben kiválasztanak egy kosarat, zsemle ez az oldalhajók (melyik akarat megjelenés pontosan szeret azok -ban egy valóságos világ készlet), kiválasztasz termékeket (ön tud egyenletes megjelenés -on a felirat) és helyezik ezeket a kosaradban és haladnak a számlának pultból, ahova a virtuális pénztáros el fogja fogadni a KITŰZŐDET és jelszó és automatikusan levonod az összeget a számládból Amerika a Virtuális Partjánál. Az élelmiszerboltjaidat fognak szállítani ugyanaz napot egy helyiből raktárépület. Az élelmiszer-áruházat kijelölnének fognak működni egy hálózati marketing társaság által és te, mint egy tag vásárló, akarsz másik tagnak. A tag meg fog kapni egy rendkívüli osztalék mindenen megvásárolsz.

Vajon megvásárolsz élelmiszerboltokat, öltözet, személygépkocsik, vagy légitársaság jegy, mindegyik megvásárolnak márkát az internetes bevásárló rendszeren át, vezetnek egy hálózathoz piac megkapó el fogsz hinni és meg fogsz kapni egy rendkívüli osztalék. Minden visszajöne betű egyszerű és automata gép, átadással egy napon belül vagy két és egy 100% pénz garancia.

Ahogy ez van-e most, hálózati piac a jövendő akaratban munka a belügyminisztériumukból. Azonban, előrehaladásoknak köszönhetően videokonferenciában, virtuális valóság, és az erő/számítástechnikai rendszerek sebessége, akar ritkán hagyják az otthonaikat üzletet csinálni. Helyett heti találkozások az otthonukban vagy egy helyi szállodában, hálózat fognak vezetni nagy találkozásokat az Interneten át conferencing virtuális valóságon keresztül. Leendő gyújtáselosztók akarat csap az egész világról. Van hathatós és hatásos, plusz kiküszöböl forgalmat és szennyezést.

Birtoklás helyett egy munka és dolgozó szabadidődben piacra vezető hálózat, hálózat akarat légy a teljes munkadőben foglalkozásod. Építesz egy hálózatot egy hálózati marketing tartásban társaság hogy ábrázol hálózati marketing társaságok járásaikat, amelyiknél ad ki fogsz-e törni sok magas minőségű terméknek nagybani beárazó és eltartások a hálózatod változatos. Ez megvéd te csökkenő irányzat és ingadozásokból a különböző piacokban. Egész vásárlás tölcsér hát a tartásba társaság nagy számítástechnikai rendszere, amelyik vizsgál csoportos kötetekért mindegyik nap és fizet te egy napi rendkívüli osztalék. Ezt a rendkívüli osztalék automatikusan helyeznek az elektronikus bankszámládban.

Csak gondolnak a szabadságnak neked lesz downline gyújtáselosztók minden megvevő különböző termékek az üzletükből és vonzásból új gyújtáselosztók elektronikus marketingen át az Interneten. Mindegyik gyújtáselosztó neki lesz övé/a tulajdona elektronikus marketing darab valós idejű videoval, audio, és szöveg. Egy igaz multi-média bemutatót, amelyik át küldenének közvetlenül leendő gyújtáselosztóknak az Interneten vagy megtöltött egy hónlapon vagy autoresponder könnyű belépésért.

Akarat piacra vezető hálózat válsz legtöbb hathatós messze kiosztania termékeket vagy szolgáltatások és fogják dominálni a világ eloszlást. Az üzleti doboz óta működnének elindítanának igazi kevés upfront befektetés, neki van egy igazi alacsonyan legyőz kockázat, doboz hatásosan az otthonból, és korlátlan maradék jövedelem lehetőség, akarat piacra vezető hálózat válta-e az üzleti választássá a világon szerte. A jövőben ott lesz emberek két osztálya, azok akinek nagy hálózataik és azok aki don't!

A filmben "Az végzős", egy fiatal port töröl Hoffman mondtak hogy a jövő volt-e műanyagokban. mondani itt te azt a jövőt van-e hálózati marketingben az Interneten.


vessző magába foglaltak a hálózati marketing iparban óta 1979, mint egy társaság alapító/tulajdonos, gyújtáselosztó, tanácsadó, edző, és szerző. A könyvei Sikeres Hálózati Marketing át az 21st Évszázad és Szeretnének-e ás az Goldmine? válik voltak-e ipar legjobban eladók több évért és a legújabb könyve, Az Ideális Üzlet gyorsan egy must olvasott. Hálózati marketingből visszavonult vessző 3 éven át és még folytatódott keresni egy teljes munkaidejű maradék jövedelmet. Nemrégiben eldöntött kijönni nyugdíjba vonulásnak és most aktívan építi az üzletét mégegyszer. vessző és a felesége, Karen élsz gyönyörű mosás Állapot. Nekik van öt gyerekük és négy unokát. Kapcsolatnak vessző, küldött egy elektronikus levelet Rod@RodNichols.com. Hogy olvassanak sokkal Rod's cikkek vagy vásárlás bármelyik a könyvei, látogatnak www.RodNichols.com.


Megosztás

Nincsenek hozzászólások!
Óra
Az én Profilom
név Név
Születés
email
MSN MSN
ICQ
ICQ
yahoo Yahoo
film
Film
zene Zene
könyv Könyv
Nap mondása
"Nincs annyi sötétség a világon ami képes lenne eloltani egy gyertyát."
\Ismeretlen szerző\
Admin
Belépés
Legyen saját blogod !
Regisztráció
Jelenleg 273 Regisztrált Blog
Keresők
Reklám-Csere Kereső
Google
Blog Partner
Álom Rendezvényszervezés
HQ Web
Reklám-Csere
Randi START
Server Data Hosting
Webcim.info
Videók TOP
Telkes NET
Siker Blog
Saját lapom
Poker lap
18 éven felüliek (Domina Arina Hivatalos


siker,pénz,tőzsde,zen,iaido,sámánizmus,fotó,haiku
webendres rss webendres sitemap webendres auto ping blogpipe
Buy Websites For Sale - Sell Domains

webcim.info Google Backlinks - SEO
Minden jog fenntartva - MIDNI 2005-2018 - internetes napló - blogger (problog)
professional pro blog - online free blogger - internetes napló - weblog - blogírás - video
s blog úgy szakembereket hogy ki növekedés vonzott ipar egy nézel magas de jöv blogger hálózati webendres marketing akarat nagy

Betöltési Idő : 0,038117 sec. Oldalletöltés :20894
pagepeeker